vásárlás és jogi nyilatkozat

Ez egy hobby oldal és tisztelgés a régi nagy nevek előtt.
Bár az oldal alapvetően retro konzolok, játékok és egyéb kiegészítők gyűjteményének a bemutatására készült, emellett szintén foglalkozunk ezek adásvételével is.

 

Tehát az alábbi tájékoztató neked szól:

- ha csak nézelődni vagy itt, akkor: igen, a különféle védjegyek (Nintendo, PlayStation, Xbox, stb, kiéve az ObsessedGamers) nem a miénk és nem kereskedünk velük, termékeiket csupán fontos részének tartjuk gyerekkorunknak, amiket itt megosztunk veled is.

 

- ha vásárolni szeretnél, akkor: igen, mi is csodálói és élvezői vagyunk ezen dolgoknak, és ezt meg is tudjuk osztani veled eladás/vétel/csere keretében.
Felhívjuk a figyelmed, hogy a termékek többsége használt, de mindegyik működőképes állapotban van. Állapotuk látható a képeken. A lemezek hátulján (pl. PlayStation) esetleg van némi karc, de mindegyik szintén működőképes, nem befolyásolja a játékot.
Miután kosárba tetted a kívánt terméke(ke)t és elküldted megrendelésed, tájékoztató levelet küldünk a obsessedgamers@gmail.com címről megrendelésed összértékéről, a pontos postai díjról (több termék rendelése esetén a csomag nehezebb, de nem számolunk fel semmi extra díjat, a Magyar Posta díjszabása szerint postázunk). Illetve tájékoztatót küldünk a fizetési lehetőségekről: banki átutalás vagy PayPal.
Csak előre fizetés/utalás mellett teljesítünk megrendelést. Sajnáljuk, de ezek a cuccok már önmagukban is elég egyediek....

További tájékoztató vásárlóknak:

PONTOSAN AZT KAPOD, AMIT A KÉPEN LÁTSZ!

Postai díjszabás, AJÁNLOTT LEVÉL:
- MPL ajánlott levél házhoz; max 500g, max 2,4cm vastag: HUF1290 - EUR3,5
- MPL ajánlott levél postán maradó; max 500g: HUF1290 - 3,5EUR
- Európába MPL ajánlott levél; max 500g: HUF4490 - EUR11,9

Postai díjszabás, POSTAI CSOMAG:
- MPL csomag Posta automatába; 0-2kg, max 51x31x35cm: HUF1090 - EUR2,9
- MPL csomag házhoz; max 2kg: HUF2090 - EUR5,9
- MPL csomag házhoz; 2-5kg: HUF2290 - EUR6,9
- FOXPOST automatába; max 25kg, max 19×36×61cm (M): HUF1590 – EUR4,9
- Európába 500g feletti csomag, illetve Európán kívülre egyedi ár, melyet a megrendelés visszaigazolásánál adunk meg.

MINDIG ELLENŐRIZD A RÉGIÓT, MIELŐTT VÁSÁROLSZ!!!!!!
TÖBBNYIRE 'PAL B' (EURÓPA NAGY RÉSZE) NES játékokkal foglalkozunk, de néha NES 'PAL A' típussal (Anglia/Itália/Ausztrália) vagy NTSC (USA) típussal is, továbbá FŐKÉNT SNES-PSX-PSONE PAL régióval, de néha NTSC-vel is.
Bizonyos – néhány - NES / SNES kazettákban lehet elem a játékállások elmentése miatt. Ezek elméletben még működnek, de már nem garanciálisak, ha a játék nem őrzi meg a mentést, lehet, ki kell cserélni az elemet.
A postázás a Magyar Postával történik, ennek tükrében vedd figyelembe annak díját és kézbesítési idejét. Javasoljuk, hogy még vásárlás/postázás előtt kérdez meg mindet, amit szeretnél, mert bár szívesen állunk rendelkezésedre, garanciát vagy visszavásárlást nem tudunk vállalni, hisz ezek a termékek már amúgy is használtak. De minden felmerülő problémát – ha felbukkanna - orvosolni fogunk.
Másfelől mi (is) gyűjtők vagyunk, így mi (is) fontosnak tartjuk ezen termékek jó állapotának megőrzését és biztonságos csomagolását a postázáshoz.
Minden játék tesztelve volt és jól működik. Ha valami oknál fogva mégsem működne, mikor kézhez veszed és nincs külső sérülés jele, lehet, elegendő megtisztítani a kazetta érintkezőit, vagy a lemez felületét.
A csomagot/levelet mindig ajánlottan adjuk fel!
Fenntartjuk a jogot, hogy az oldalon feltüntetett postázási díjakat megváltoztassuk a Magyar Posta díjszabásának megfelelően.